POSEBNE POGODNOSTI

*za sve naše stare, nove i buduće klijente osiguravamo posebne pogodnosti i popuste kod naših partnera

*za svadbe, krštenja, rođendane i sve druge prigode omogućujemo vam vrhunsku uslugu profesionalaca po najboljoj cijeni

*ukoliko koristite naše pakete i usluge ostvarujete popuste za :

    - fotografa

    - izradu i kupnju zlatnog nakita

    - svečanu frizuru

AKCIJE !

 

 

** pratite naše akcije i kupujte tretmane na popustu do 80 %

KONTAKT

KOZMETIČKI SALON  "Anica"

 

095/ 87 97 379

 

Varaždinska 11, Sesvete

 

-pratite nas na fejsu i instagramu

 

Bolovi u leđima i mišićima

Bolovi u le ima i mi i ima

BOLOVI U LEĐIMA, VRATU ILI MIŠIĆIMA

 

Bolovi u leđima su danas jedan od najčešćih razloga posjeta liječniku te najčešći razlog izostanka sa posla.

Razlikujemo akutnu i kroničnu bol, akutna bol ne traje duže od tri mjeseca, kronična traje duže od tri mjeseca uz najmanje dva akutna događaja boli u godinu dana.

Najčešće se lokalizira u području vrata, ramena i križa, ali i na ostalim djelovima leđa i tijela. Najviše bolova nam uzrokuju miogeloze, to su nakupine mliječne kiseline u samom mišiću ili neposredno oko njega. Nastaju zbog nemogućnosti krvne i limfne cirkulacije da tu istu mliječnu kiselinu evakuiraju te ju prenesu u jetru na daljnu preradu. Rezultat takve situacije su kvržice koje su bolne na dodir, kod pokretanja ili u mirovanju.

Masažom ublažavamo miogeloze i smanjujemo napetost mišića te tako oslobađamo klijenta boli i poboljšavamo tjelesnu sposobnost.

Ovisno o problemu preporučujemo naše tretmane:

- masaže - aroma masaža, opuštajuća masaža, sportska masaža, švedska masaža, medicinska masaža,

                     hot stone, ayurweda, pindasweda, anticelulitna

 

ELEKTROSTIMULACIJA LEĐA

Elektroterapija se može koristiti protiv boli i za poboljšanje cirkulacije. U takve svrhe koriste se razne vrste struja.     Unaprijed se programira terapija, te se za vrijeme tretmana izmjenjuju vrste i frekvencije, kako je najbolje za pojedine tegobe.                              Elektrostimulaciju mišića provodimo nakon atrofije (slabosti mišića), kod oslabljene živčane podražljivosti (interferentne, kotzove, dijadinamske i compex). Tu je već unaprijed programirano vrijeme trajanja vrste stimulacija i frekvencije koje daju najbolji efekt u stimuliranju mišića, a da ga ne zamaraju.                                          Naš  elektrostimulator šalje signale u motorne živce mišića. Zbog jedinstvenog oblika elektro signala, nivoa njegove senzibilne snage, preciznosti i udobnosti stimulator mobilizira maksimalan broj mišićnih vlakana. Mišići se stimuliraju učinkovito, bez mentalne ili kardialne napetosti i uz to se ne opterećuju zglobovi i tetive.